‬ Interior design

An overview of projects, products and exclusive articles about ‬ Interior design

Project • By PLTFRMA Oficina de ArquitecturaOffices

SALA AERI

The new headquarters of this Association meant a great opportunity to renew the goals and the image that AERI sought to project to its partners and collaborators in this new stage. Héctor Hernández V. Héctor Hernández V. With a simple palette of materials and tones, AERI's operational facilities achieve their own sober and elegant character that allows activities to be carried out in a more efficient way in terms of space and more harmonious in terms of experiences. Héctor Hernández V. Héctor Hernández V. More

Project • By Unique Bespoke WoodApartments

Bespoke Herringbone Parquet Flooring

Absultely stunning our sanded, special finihsed herrignbone parquet flooring. The herrigbone block size was made to client specifications, to fit they interior design idea best.  www.ubwood.co.uk   Bespoke Solid Oak Wood Stair treads produced to much our herringbone parquet flooring and fitted over the metal frame.  www.ubwood.co.uk To order free parquet flooring samples or quotes clink the link bellow ???? https://www.ubwood.co.uk/parquet.html www.ubwood.co.uk www.ubwood.co.uk Parquet flooring supply and installation UK. Delivery Worldwide!!!   More

Project • By BuchanBars

Bar Alba

Melbourne Art Deco meets Mediterranean opulence in a new and refined wine bar. Taking cues from Kew’s renowned interwar architecture, Bar Alba channels the old-world European charm of Italy’s enoteche while respecting the remnants of its heritage-listed site. Tom Blachford An intimate wine bar, Bar Alba is dedicated to showcasing fine Italian produce and fortifies the client’s passion for bringing quality wines and the convivial Italian lifestyle to the people of Kew. An ode to classic, comforting and timeless design, the brief was to deliver a classic European wine bar aesthetic. The client’s desired somewhere elegant yet comfortable; a space not preoccupied with perfection which would age well and where peopl... More

Project • By Bob BirdOffices

The Fintech Office by WIT Design

The birth of a design-driven office space brand In February 2020, the Fintech OfficeⅠand the Dragon Restaurant, located in and developed by the Ronghui International Building, were simultaneously put into operation. An office building dedicated to serving the Financial Technology industry, the Ronghui International Building had received great support from the Beijing Government, but like many other businesses in Beijing including those in the CBD, it felt the bite of the pandemic. It was during these challenging times that the Fintech Office made its debut.  One Thousand Degree Visual Several days later, a former AI scientist at Google, who had decided to start his own business and received funding from Google and Volkswagen, re... More

Product • By PORCELANOSANOKEN - FORMA

NOKEN - FORMA

Forma bathroom units have landed in the Noken  catalogue, bringing the calm and ordered ambience we need in a space dedicated to wellbeing and self-care. The countertop is resistant against scratches, and can be heat-treated to repair any micro-scratches, giving the product added functionality and durability. Extra storage can be found in the revolving mirror with several shelves for storing everyday products. Add colour to the bathroom with finishes such as Merlot red, Forest green and Almond beige, injecting this versatile and hard-wearing bathroom unit with personality. Our tip: complement it with the special edition Forma bathroom taps, with handles in the same finish as your unit. For an unrivalled look. More

Project • By Balcon studioApartments

Beijing gardens residential complex

An apartment with an area of 112 square meters in Moscow is a new project by BALCON studio, designer Olga Lagodnaya. The space is located in the residential complex "Beijing Gardens", part of which was the legendary Beijing Hotel. The combination of modern furniture and classic elements in the interior has become a reflection of the architecture of the complex and the personality of the customer. Mikhail Loskutov   The owner of the apartment turned to the studio with a clear idea of the future space and a practically ready layout. In the interior, he represented a collection of paintings, so it was important for the designer to think about the background for works of art. An active lifestyle of a young man, a passion for triathl... More

Project • By Balcon studioApartments

Leninskiy, 38

The customer, a business man with traditional views and classic taste, prefers space, comfort and appreciates the aesthetic leaving. "At the beginning of the work, the customer gave me carte blanche and entrusted me with everything: from the planning solution to the concept of design itself," says the author of the project.  And although the design is inspired by the image of the owner, there were very few starting points. The only thing we learned about the customer was his serious passion for the artworks of the painter Andrei Remnev, which greatly influenced the interior." Caption Caption Caption Caption Nick Rudenko More

Project • By MR StudioPrivate Houses

Triplex House

Located in the Santo Amaro Bay, between the beautiful Oeiras Garden and the Santo Amaro beach, this sibling house was redesigned to carefully balance the existing house and to carefully meet the long-term needs of a young professional couple. The main challenge was to create a completely revitalised house that translates the contemporaneity and the sense of comfort, calm, and purity, but still maintained the house's heritage. Caption Caption Caption Caption Caption More

Project • By Bernardes ArquiteturaApartments

NS Apartment

With an original segmented floor plan, the project for the renovation of this 400 square meters apartment in São Paulo city united the spaces and integrated the entire social area. Seeking to create a visual unity, the main living wall was entirely covered in wood panels, which through mimicked doors – opening and pivoting – from floor to ceiling, give access to the TV room, kitchen, toilet and intimate area. On the walls with windows, the L-shaped joinery is an important element, responsible for space for books and exhibition of the client’s pieces of art, uniting living and dining and also serving as support for both spaces. Ruy Teixeira In this project, the material palette was chosen taking into account th... More

Project • By Bernardes ArquiteturaApartments

MD Apartment

In the renovation project of this duplex apartment in São Paulo, the Bernardes Arquitetura team sought to create large and integrated spaces. The staircase, of a sculptural character, appears as the element of vertical circulation that connects the floors and has its presence revealed through the open gap in one of the walls of the room. The first floor has a navona travertine floor, the same stone that lines the staircase. Ruy Teixeira The social space consists of the living room in two rooms, the dining room and the office. The living room incorporates the old balconies. At the limit of the guardrail, new frames and planters with small bushes are arranged. The furniture is designed by important names in Danish Design like Han... More

Project • By TwodesignersOffices

La Grand Poste

In 2018 we were commissioned to take care of the interior design of a pharaonic project, the Liège institution, formerly the Hôtel des Postes: La Grand Poste. Caption The epicenter of a sparkling creative hub, this place is a preserved and modernized setting that promises exciting Liège and international initiatives. Space is divided into several poles. In its center, there is a coworking space. Caption The central hall is open and welcoming, the large restored glass roofs bathe the place in warm light. We have designed removable benches that allow the space to be structured, and to go from reception area to conference area. Caption We have opted for contemporary furniture as well as a sober and refined... More

Project • By HYJAPrivate Houses

Urban Villas

A Relaxing vibe was the driving thought behind the conceptualization of AA Urban Villas. The building itself was a mix used between a working space and a house. Lower levels are used for the work area where the owner works there. So the idea was to create a different surrounding resort feel like a house on the top floor. It was like coming home to a holiday home, a resort on a high cliff in Uluwatu, Bali. Ernest Theofilus Looking sunset on the pool deck in the afternoon. Makes the owner forget that they were living in the hustle-bustle of city life, after a hectic working hour. The land consists of 800m2. Inspired by resort villas, the building is separated into 2 blocks. Ernest Theofilus The front building consists of a Living,... More

Project • By Samuelov StudioOffices

Kaufman Group

Our work for Kaufman, one of the leading importers and distributors in the fields of health, comfort, design and lifestyle in Israel, was full of creativity. Kaufman Group is steadily expanding in all directions, from the web to brick and mortar. The newly created logistical center for the Kaufman space needed to depict this growth, as well as house and showcase all of its brands. It needed to embody a logistical center, but it also needed character and design.   Uzi Porat Uzi Porat The inspiration for this design utilized the personality of all of Kaufman's brands, this includes the classic Italian design (Natuzzi), the comfort and ergonomics (Dr. Gav), the young vibe (Marley), and others. Through the diversity of the desig... More

Project • By Chain + SimanApartments

Península Apartment

This 400 sq m apartment in Mexico City is characterized by the simplicity of its shapes, open spaces, and a neutral palette that results in an aesthetic, functional and structural balance. The main lobby a transitional element; a gray Rochelle marble box with scenographic LED lights makes a dynamic use of linear lighting that highlights the cube’s textures. Rafael Gamo The living room, kitchen and dining room are all located in one common area where the natural iron chimney subtly fragments the space. Walnut wood covers both the floor and walls, resulting in a timeless, warm and flexible atmosphere. The kitchen, which opens up to the social areas of the apartment, is composed of an island with marble topping that sits next to... More

Project • By BergmeyerShops

Tree House Brewing Company

This independent brewer-owned company is renowned for making inspired libations for all. Intending to create a sought-after destination to match their craft-brewing mastery, they enlisted our design team to create an engaging customer experience for their ultra-devoted fanbase, building excitement and anticipation on route to their new taproom. Caption Focusing on an immersive brand journey for the retail and front of house at the new 100,000 SQ FT brewery in Deerfield, we brought new life into a former mid-century publishing company building. An amalgamation of the existing space through adaptive reuse and a branded environment true to its identity, the company has taken root in its new home in Western MA. Caption Visitors are... More