Interiordesign

An overview of projects, products and exclusive articles about interiordesign

Projet • By VOO® Arquitetura e EngenhariaPaysage résidentiel

Residence SeR

On a downhill land in the city of Blumenau, the S&R Residence takes advantage of the site to give users a ground floor experience. The rhythm of the house, especially the social area and the master suite, follows linear to the street sidewalk, providing a flat feeling of living. Thus, the couple's living area invites to look at the mountains and the horizon, bringing closeness to the green landscape. Caption The shape of the residence respects the relationship between user, land, and landscape, overcoming the unevenness of the land by superimposing the volumes. With this, all the service area, gym, and possible future bedrooms are located in the lower floor, without compromising functionality, since the couple's daily life is less... En savoir plus

Projet • By Thomas Kröger ArchitektenAppartements

Apartment K

At the height of the treetops of the wooded Jewish cemetery in Prenzlauer Berg, the small penthouse apartment is located over two floors on a side wing of an old Berlin building. © Thomas Heimann The special location and the residents' desire for intimacy and openness gave rise to a spatial plan with different floor levels and a coordinated carpenter's finish whose materiality and colorfulness are three-dimensional, space-creating. Color-contrasting joints in the dark rubber flooring are continued in the joints of the butt-sanded fiberglass surfaces of the cabinets and wall panels, which resemble paper in their feel and translucency. © Thomas Heimann The lower floor houses the bedrooms, bathrooms and workrooms, and the... En savoir plus

Projet • By ZemnaAppartements

ZE

ApartmentSquare meter: 94 m2Location | Ukraine, Ivano-Frankivsk Design • visualization: Year | 2020  Caption Caption Caption Caption En savoir plus

Projet • By INRE Design StudioAppartements

Neva Towers

Small apartment in Neva Towers in Moscow This small apartment with the view on Moscow-City was purchased already with the finishing by developer. It includes a complete kitchen, parquet flooring and painted ceilings and walls. Caption The designer’s objective was to make the apartment ready to be rented. INRE Studio has a task to restyle the interior, create an attractive space for living in the heart of the business district and bring the unique atmosphere of the location – Moscow International Business Centre - into the apartment. So, a person who will live here could relax and return to his or her own rhythm taking off the suit after a day full of the important business deals or throwing off the high heels after a fash... En savoir plus

Projet • By LDA.iMdA architetti associatiMaisons privées

casa nell'orto

“Once upon a time there was a beautiful orchard where we lived happy and carefree; suddenly two humans arrived and soon after a house. They browsed very boldly in our green surrounding, eating our delicious yellow flowers and fruits, we thougth that they were destroying the environment and also all our food, endangering all the animals.  But they were also planting vegetables and bringing in the fields a lot laugh. One day, in the dusk, while all the others rabbits were asleep, we decided to get a ride in the new orchard to have a look at the house  we saw everyday from our burrows........” MEDULLA Studio MEDULLA Studio Once upon a time there were three sentient and very curious black rabbits, this is their... En savoir plus

Projet • By bobo spaceAppartements

Minimalistic interior in the Club House

The apartment was designed for a young man to live there. But it was necessary to lay in the planning the prospect of the appearance of a family and a child in the future. Anna Kutilina Anna Kutilina In this project, we have completely rethought the planning solution proposed by the developer. We made a three-room apartment from a two-room apartment. Due to the area of ​​the corridor, the sanitary unit was expanded and combined, the space of the kitchen-living room was increased, and space was allocated for the dressing room-server room. Anna Kutilina Anna Kutilina In the room adjacent to the bedroom, a study was provided with an additional sleeping place for guests. In the future, this room can be converted into a nur... En savoir plus

Projet • By HEDUniversités

Maya & Olmeca Residence Halls

The twin sister buildings, Maya and Olmeca Residence Halls at San Diego State University, are two of many legacy ‘red-brick’ 3-story buildings that were built throughout the CSU system. HED’s design team was challenged to restore and refresh the student spaces while maintaining much of the fundamental architecture, emphasizing the unique original features of the building. Creating openness and flow through the buildings with lots of collaborative areas designed for studying, playing, eating, and hanging out became the main goal of the project. HED led the full interior renovation of both buildings, including the design of the student common areas, lounges, dorms, and restrooms. Working through the challenges with the ori... En savoir plus

Projet • By Olga Rudko/ interiorsAppartements

Brevity

Projet d'appartement de trois pièces pour une jeune famille. Ce projet a été un véritable défi pour nous, car les clients voulaient l'intérieur le plus monochrome, et nous pensons avoir répondu à ce souhait. Nous avons également effectué un travail sérieux avec des solutions de planification afin de créer un espace vraiment confortable et fonctionnel. L'appartement dans le complexe résidentiel "Forum City" a été commandé par le développeur dans un format complètement ouvert. Avec nos clients, nous avons fait un excellent travail pour créer une solution de planification qui prendrait en compte tous les souhait... En savoir plus

Projet • By AplusMBureaux

Danone/Nutricia office Space renovation in Athens

The under study area (total area 1500 sq.m.) is located in a typical building complex in the area of ​​Kifissia. The main issue was the redefinition of both the functional structure and the aesthetics of the spaces in order to design a set capable of meeting the needs of the new user.   In terms of functionality, the spatial organization of uses is redefined - after the decrease of the rented space - by integrating the main workspace (open plan) and the use of enclosed spaces which are exclusively for company executives. By entering the space we meet successively the reception, followed by the workplace - with the logic of open workstations (open plan) - while in the perimeter the management offices, the executive offices and the mee... En savoir plus

Projet • By Samuelov StudioBureaux

FITNESS22

Our interior design for Fitness 22, a company that builds health and fitness apps, reflects the main values of this closed-knitted company, which is dedicated to advanced technology and wellness. To keep the space cozy and personal, while highlighting the work of the company, we combined home-like elements with wellness and sports motifs. The main kitchen has a “just like home” feeling; the lounges are comfortable and inviting; and sports-inspired graphic elements created by Studio Luka, including a climbing wall, decorate walls and offices. Graphics: Studio Luka Photography: Uzi Porat Installation: KPYM Israel  En savoir plus

Produit • By PolygroupPlancher technique surélevé finition en Granite

Raised access floor Gamaflor Full Steel finished Natural Granite

Système de plancher technique en Granite composé de panneaux avec âme en acier encapsulé et injection de ciment léger de 600x600 mm avec un revêtement supérieur en Granite Naturele de 12 mm d'épaisseur. Les panneaux s'appuient sur une structure de verins et de traverses de contreventement en acier pour obtenir différentes hauteurs de levage Les systèmes de plancher technique surélevé GAMAFLOR sont combinables avec une finition en granite naturel. De réceptions en entreprises à hôtels de luxe, cette finition granitique est utilisée dans une large variété d’espaces. Cette finition apporte de l’él&eacut... En savoir plus

Projet • By Futuris ArchitectsHôpitaux

Dental Center

Modern style design project for a modern dental center.  We have created a clean, simple, quiet environment. En savoir plus

Projet • By Futuris ArchitectsAppartements

The color dose flat

Yellow, green, and a bunch of natural colors combined with modern art. If this is not the definition of comfort, we don’t know what is. The distinctiveness of this design is in its details. The grey rug coming from under the colorful sofa, and surrounded with exclusive furniture elements. That, as planned, is the central element of the whole room. It is rather intriguing how much an interior can tell about the owner. Our client, as can be guessed by the style, is a person of unique taste, creativity, and courage. Interesting people have interesting friends - and hence, rather fancy house dinner parties. So, we made sure to provide the guests with ultimate comfort: look at those chairs!Another thing worth mentioning is the ultra mod... En savoir plus

Projet • By Futuris ArchitectsAppartements

Apartment

Interior design by Futuris Architects. Apartment #51 is a modern and comfy apartment. En savoir plus

Projet • By Futuris ArchitectsThéâtres

Restroom for Men

Luxury restroom for Men.   The clash of Bohemian and Art Deco interior styles. En savoir plus