‬ Interior design

An overview of projects, products and exclusive articles about ‬ Interior design

Projet • By Karv One DesignCentres communautaires

THE PIONEER

As an inseparable part of modern urban life, sports are undoubtedly an important expression of people's pursuit of high-quality lifestyles. Sports culture has therefore become a new exploration for brands and designs to break traditional boundaries and update the space experience.  King Ou / Neon Wang Focusing on the space concept of “Park is Community”, Karv One Design and Shenzhen Vanke started from the exterior facade design inspired by baseball elements, and carried out a full-plan design. To integrate sports social activities, installation art and café into the 4000 m² of park life, the space delivers the beauty of life in the name of sports.  King Ou / Neon Wang King Ou / Neon Wang The enti... En savoir plus

Projet • By All Design StudioMagasins

luxēmporium Hang Zhou

scientific  scene Yuuuunstudio After intending to arrive in the future world, everything in ancient architecture will be transformed into a utopian world. Yuuuunstudio The design of the entrance is inspired by the ancient Chinese architecture of Suzhou and Hangzhou and the elements of Hangzhou West Lake.   former aesthetics Yuuuunstudio Yuuuunstudio To simplify the Chinese architecture and use transparent, pure white and lightweight modern materials to build an immersive future scientific scene in the store. Yuuuunstudio The entrance is revealed by the inspiration of the West Lake and the blue brick wall. Yuuuunstudio The entrance uses a Chinese-style space to divide the space into a court... En savoir plus

Projet • By CeilumeÉglises

Blue Ridge Community Church Renovation

The stage design team of Blue Ridge Community Church in Forest, VA is always looking for new ideas, particularly materials that work well with light. A group of volunteers with a flair for construction, they create innovative stage backdrops every 6-12 months under the leadership of Andrew Hunt, Elder and Technical Arts Pastor. One of the most successful was a luminous wall made of a translucent thermoformed ceiling panels. When one of the team members discovered Ceilume’s Transluminous panels online, an idea began to form: What if we hung translucent ceiling panels vertically, to form a wall lit from behind?   They found black T-bar ceiling suspension grid at a local supplier, and hung lengths of it vertically. The lightweight... En savoir plus

Projet • By Studio ZungMaisons privées

Atelier 211

Atelier 211 is an ocean view, modern A-Frame beach residence nestled within Atlantic Beach and Amagansett Lanes. Custom-fit, 4,150 square foot, six bedroom, and six and a half bath residence in Amagansett; Atelier 211 is carefully considered with a fully furnished elective. The residence features a custom designed chef’s kitchen, serene wellness spa featuring a separate sauna and steam room. The lounge and deck overlook a heated saline pool surrounded by tiered grass patios and ocean views. Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut Photography: Adrian Gaut   En savoir plus

Projet • By Front ArchitectureSalles d'exposition

Mercedes-Benz dealership “Panavto City”

Designed by European standards, the multi-space for Mercedes-Benz “Panavto City” at Presnensky Moscow district (1st Magistralny proezd), features a conceptual office, a VIP area for top management, and a restaurant with transformable spaces. The bar is a marvel of advanced technology - printed on a 3D printer - and high-tech plastic, embodying a modern sculpture. © Panavto City The retail space relies on the Modern Architecture in Retail (MAR2020) concept developed by the Mercedes-Benz global office to transform and unify the entire dealer network. Front Architecture designed the office area and the restaurant drawing from a wealth of experience in implementing projects for large international brands. “In its p... En savoir plus

Projet • By Studio ZungAppartements

Maison Duane

In this inventive interior reimagining of a Romanesque Revival pre-war building which previously served as a whale bone cutting facility, simple textures merge with the beautiful curvature and direction of light within the space. Exquisite pieces add a sophisticated but yet approachable charm to the living spaces. Accented with wood details and marble counters, these understated details provide a timeless elegance. Photography: Adrian Gaut Styling: Colin King Photography: Adrian Gaut Styling: Colin King Photography: Adrian Gaut Styling: Colin King En savoir plus

Produit • By AngoUnité (Pendentif-M)

Unit (pendant-M)

Unit (Pendant-M) par Ango, Suspensions uniques en écorce de mûrier Une suspension élégante et moderne fabriquée à la main, Unit (Pendant-M) est une composition rococo de conte de fées avec un diffuseur composé de brins d'écorce de mûrier, pour créer une lumière chaleureuse et sophistiquée.   Taille de l'unité (Pendant-M) : 12 n L x 12 in D x 9,5 in H Ou 300 mm L x 300 mm D x 240 mm H | Source lumineuse : Filament LED 8W A17 | Type de culot : E27/E36 | Matériau du diffuseur : Écorce de mûrier | Matériau de la base : acier inoxydable fini à la main avec du cuivre En savoir plus

Projet • By CD Arch&DesignCentres commerciaux

La Plaza Shopping

The project begins with the need to renovate the food court area inside La Plaza Shopping Mall. This 17-year-old space that has never been remodeled and pursued to become an appealing and easeful experience for users by creating a fresh and modern occasion that excites all visitors. Andrés Fernández La Plaza shopping being the most affluent shopping center in the city, seeks to offer a new space dedicated to visitors of all ages, which is why a current and innovative space was required. Andrés Fernández Given the influx of people in the food court, it demanded an increase of capacity in order to provide versatile spaces for all the different types of users.The project begins by distinguishing spaces t... En savoir plus

Projet • By LAACBanques

HYPO TIROL KUFSTEIN

Reconstruction and general renovation with façade renovation. The existing building of the HYPO Tirol Bank is located in the center of the old town of Kufstein. The building is part of a closed development and was built in the early 1990s in a postmodern style. The mixed-use building contains residential and various commercial uses. Photo: LAAC The design of the new HYPO Tirol Bank Branch transfers the postmodern building into a contemporary appearance and conveys the essential corporate philosophy principles of HYPO Tirol Bank such as transparency, clarity and openness. The open room design of this prototypical office is based on the concept of dynamic working environments and a customer oriented signage system that we helped... En savoir plus

Projet • By ARCHFORMMaisons privées

C HOUSE

Modern living room with worm accents. You have a lot of space for creativity. Contemporary kitchen with pocket doors. In the master bedroom  you'l get a luxury and cozy atmosphere. Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption Caption En savoir plus

Projet • By ARCHFORMMaisons privées

T HOUSE

The house is located in the vicinity of Chisinau city on the edge of the forest. The size of the site allowed arranging all the rooms of the house in one level.The shape of the building is dictated by the orientation of the rooms relative to the Sun and naturally hides the courtyard with a rectangular pool and a summer house from passers-by. Caption Caption Caption The main building and the summer house are connected by a pergola, under which there is a patio terrace with a summer kitchen and a barbecue area.All the premises of the house are separated on the sides: on the left, there is a public area, including a kitchen, a dining room, a living room and on the right there is a private area, including 3 bedrooms and a host b... En savoir plus

Projet • By AB+PartnersMagasins

K’ROOM BEAUTY STORE

Year: 2021Area: 45 sqmLocation: Chisinau, Republic of MoldovaTeam: Alexandrin Buraga, Marco Ballerini, Vlad Ștepu, Victoria Pleșca, Cristina CortacInterior Design Concept: AB + PartnersPhoto: Oleg Bajura Oleg Bajura Keep it simple, add nobility! The arrangement of commercial premises in addition to offering to them functionality also involves the creation of the special atmosphere. It would seem that the shelves and cabinets do not leave much room for fantasy, but K Room project proves otherwise. The colour range has become one of the prerequisites for this. The panoramic window allowed us to create a bright interior and the neutral shades helped us in this regard. The design is dominated by white, grey and metallic details that come... En savoir plus

Projet • By Flussocreativo Design StudioMaisons privées

VERVE

The green factor. A chromatic thread that outlines the aesthetic of the apartment, but also a consistent choice of environmental sustainability for a total green spirit. Cristina Galliena Bohman Cristina Galliena Bohman VERVE was realized inside a recently built three-stages building in a small town in the Brescia area. The client is the young man owning and living on the second floor. He sees his personality, sporting passion and love for nature reflected in the realization of the work. The taste that characterizes the interiors is dissolved in the eclectic decorative detail, where green, present with its various declinations, is the undisputed protagonist. However, the chromatic choice of materials and finishes also has a symb... En savoir plus

Projet • By DUDES architectsBureaux

Office Say Games

DUDES architects team presents a new minimalistic office space project for SayGamaes company. The project with a total area of 240 sq.m. is located in a small office building in Minsk on the 4th floor.  The main task was to create a cozy office with a home-like atmosphere.  Rejection of the open space planning and creation of small cozy spaces, which are integrated into the general central zone by means of big stained-glass windows, became the main theme for the office concept development. Caption The common area of the office is joined by a podium work space. The common space with an integrated kitchen conceals a staircase which leads up to the podium and creates a clean composition of simple forms. The common open space is... En savoir plus

Projet • By SpaceInvaderBureaux

One Piccadilly Gardens

Leading Manchester interiors agency SpaceInvader has transformed the look of one of the city’s landmark developments at One Piccadilly Gardens for client LGIM Real Assets (Legal & General). The well-known building, originally designed by architects Allies and Morrison and developed in 2003 by Argent, faces onto the Gardens with high-impact red-brick frontage. The building is comprised of retail on the ground floor and office space above and was sold to Europa Capital in 2011 before being purchased by Legal & General in 2014. The brief to SpaceInvader for the new interiors of the six-storey, Grade A office building was to transform its look and feel into a more inviting, dynamic space that promoted a sense of welcome, wellbeing... En savoir plus