Yellowcent Shop

Yellowcent Shop

Architecte
synn architekten
Lieu
Brunn am Gebirge, Australia | View Map
Année du projet
2009
Catégorie
Magasins

Yellowcent Shop

synn architekten en tant que Architectes.

The small shop near Vienna was designed transforming yellowcents already existing online-presence and its corporate design into architecture. A wall unit which has perforations of different sizes and heights acts as storage space and display area. Its surfaces consist of white high gloss finish and plexiglas. Facing the entrance a large integrated plasma display shows the company´s presentation videos. The panels on the ceiling – shaped like the cutouts of the wall display - hide the lighting and provide space for multimedia devices such as beamers and screens. The interior is completed by a multifunctional desk, which also appears in the colors of the company logo.

Featured Projects
Latest Products
News