TOP8 – Top Floor Apartment in Klosterneuburg

TOP8 – Top Floor Apartment in Klosterneuburg

Architecte
ShapeInterior
Lieu
3420 Klosterneuburg, Austria | View Map
Année du projet
2021
Catégorie
Appartements
Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
Interior furnitureMuuto
Kitchen TapBLANCO
Blanco Linus-S
built in furniture socketA. & H. MEYER GmbH
Interior lightingAQForm
OvenSiemens

Fiche technique du produit
Interior furniture
Kitchen Tap
Blanco Linus-S by BLANCO
built in furniture socket
Interior lighting
by AQForm
Oven
by Siemens

TOP8 – Top Floor Apartment in Klosterneuburg

ShapeInterior en tant que Architectes.

Interior Design of  a “key-ready” aparment. The parcel is with 15 flats, and TOP8 is the biggest apartment, on TOP Floor. Position of walls and doors were not allowed to change or modify, so our goal was designing  individual furnitures made of top quality materials. Kitchen is with natural stone and oak veneer, all surfaces are matte.

photo_credit Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
photo_credit Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi

The counter stool is a Muuto Nerd Counter. We created a unique bookshelf in the living room, made of solid oak wood, combined with metal elements, those are not fixed, so we can change their position to get a new shape for the concept. Coffee table designed for the customer, made of oak veneer and steel elements. Sofa is modular, each sitting elements can be moved.

photo_credit Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
photo_credit Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi
Vasadi Visuals – Ferenc Vasadi

Master Bedroom is with a small makeup desk, made of solid wood. There are metal wall decorations above the bed with special finishing.

Crédits de projet
Architectes
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
Restaurant Eve's Kitchen
prochain projet

Restaurant Eve's Kitchen

Restaurants
Zürcherstrasse 39, Schlieren, Switzerland - Construction terminée in 2021
Voir le projet