The Malthouse, The King's School, Canterbury

The Malthouse, The King's School, Canterbury

Architecte
Tim Ronalds Architects
Lieu
Canterbury, UK | View Map
Année du projet
2019
Catégorie
Écoles primaires

Écoles secondaires
© Philip Vile

The Malthouse, The King's School, Canterbury

Tim Ronalds Architects en tant que Architectes.

Tim Ronalds Architects’ conversion of a Victorian Maltings has given a semi-derelict building a new lease of life, and provided the King’s School with a unique theatre and extensive drama and dance facilities.  The strategy was to make only the alterations that were essential, in order to preserve the inherent dramatic character and atmosphere, and make the Malthouse a place for creativity and experiment.  King’s is delighted with the Malthouse, which has already inspired fantastic theatre productions, and increased dance uptake. 

photo_credit © Philip Vile
© Philip Vile
Caption
Caption
Crédits de projet
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News