Summerhouse T

Summerhouse T

Architecte
Johan Sundberg Architectural Design
Lieu
Ljunghusen, Sweden | View Map
Année du projet
2018
Catégorie
Maisons privées
Markus Linderoth

Summerhouse T

Johan Sundberg Architectural Design en tant que Architectes.

In the north eastern part of Ljunghusen, next to the Falsterbo channel, the forest is lower and slightly more sparse. The ground consists only of sand. In this scene, we have placed this summer house for a family of four. The house consists of three volumes with a common, gently sloping hip roof with generous eaves in all directions. The framework of the house is made out of wood, also containing a few steel components. The material palette thoroughly consists of wood, with natural larch and dark stained fir externally. The starting-point has been to create a generous house in close contact with nature in all directions, with grand spaces inside but giving a humble impression from the outside. The roof eaves provide shade and creates a low visual expression with extended horizontal lines.

Featured Projects
Latest Products
News