soosoohada BAR

soosoohada BAR

Architecte
Design Studio Maoom
Lieu
Yeonnam-dong, Mapo-gu, Seoul, South Korea | View Map
Année du projet
2019
Catégorie
Bars
Jun Garam

soosoohada BAR

Design Studio Maoom en tant que Architectes.

Soosoo Bar is inspired by the shadow of the moon, reflected in a deep pond. Like a hazy dream, the dark moon is simultaneously illuminating and pensive, casting a murky fog over its surroundings while enlightening the senses.

photo_credit Jun Garam
Jun Garam
photo_credit Jun Garam
Jun Garam

The bar is an embodiment of its namesake- “soosoo” means to be pleasantly simple. The space has not been designed to aggravate the senses in any way. Rather, it contains only the necessities: soft layers of light, steps to cross from one place to the next, tables for sharing conversation, and a bar where all the magic happens. The rest of the space has been left for the bartender to fill.

photo_credit Jun Garam
Jun Garam
photo_credit Jun Garam
Jun Garam

Alcohol may be the same wherever one goes- indeed, it is the same ingredient in beer, wine, or whiskey that triggers the warm, giddy feeling inside us. Instead, the drink and manner in which it’s served, can change one’s expectations and perceptions. Soosoo Bar is such a space where the absence of flamboyant garnishes allows the customer to focus solely on themselves, and the drinks that are placed in front of them.

photo_credit Jun Garam
Jun Garam
photo_credit Jun Garam
Jun Garam
photo_credit Jun Garam
Jun Garam

Material Used :
1. FLOOR: H all– Architecture Base concrete Floor / epoxy 2th paintFin.
2. Room: THK. 15 plywood panel / APP’ color stain(dark Black) paint fin.
3. WALL: Architecture Base concrete Floor / epoxy 2th paint Fin.
4. CEILING: APP. Fabric 9 layer Fin.
5. FURNITURE: THK. 15 plywood panel / APP’ color stain(dark Black) paint fin.

Partagez ou ajoutez soosoohada BAR à vos collections
Crédits de projet
Fiche technique du produit

Notiz Hotel Leeuwarden
prochain projet

Notiz Hotel Leeuwarden

Hôtels
Heerenveen & Amsterdam, The Netherlands - Construction terminée in 2019
Voir le projet