RiA_003_Composition_House

RiA_003_Composition_House

Architecte
RiA Architects
Lieu
PP, Cambodia
Année du projet
2014
Catégorie
Maisons privées
RiA Architects

Composition House

RiA Architects en tant que Architectes.

The Composition House is a private house design for a medium family using the open space plan in ground floor. Ground floor was living area with double high hall above the dinning area provide fully functional space for family dinner. On the first floor there are a bridge connect tow bedrooms to a master bedroom. Out side the bridge there a outdoor sitting space relax with the garden. The landscape was design to fully use of the land plot making the building and house keep in touch with each other become the whole project design. The stair hall was design with the louver glass and metal skin to keep the natural light and wind in but keep the rain out. The stair hall, design not just for connect the space but it is like space that indoor air exchange with outdoor air.

Featured Projects
Latest Products
News