Renovation office

Renovation office

Architecte
Studio Toto
Lieu
Arthur Matthyslaan, Antwerp, Belgium | View Map
Année du projet
2020
Catégorie
Bureaux
Inneke Gebruers

Renovation office space

Studio Toto en tant que Architectes.

The office space is compact but feels spacious due to the ceiling height and the 'white layout' of the walls. Between the fill-in walls of the concrete skeleton, space is created for the storage of files as well as the display of model material. It ensures that the space is only filled by the desk.

The furniture was made of plywood with green HPL finish. At the same time, a contrast and symbiosis between the different materials is created: green furniture, white brick walls and wooden herringbone parquet.
 

Pictures by Inneke Gebruers
 


Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News