Redesign YB Champions lounge

Redesign YB Champions lounge

Architecte
Aroma
Lieu
Wankdorf, Stade de Suisse, Switzerland | View Map
Année du projet
2018
Catégorie
Bars

Boîtes de nuit

Restaurants
Aroma

Redesign YB Champions lounge

Aroma en tant que Architectes.

Redesign of the existing Champions Lounge in a holistic and attractive way as well as division into three guest zones - Grand Diner, Sports Club and Pub. The zones have different price ranges and target audiences - the interior design was designed accordingly. The aim was to increase the number of memberships in the Champions Lounge hospitality zone for the year.

photo_credit Aroma
Aroma
photo_credit Aroma
Aroma
photo_credit Aroma
Aroma
photo_credit Aroma
Aroma

Material Used :
1. Flooring: Zones in natural oak parquetand zone stoneware tiles
2. Interior lighting: Mostly just optimizing the lighting, plus building chandeliers in the grand diner
3. Interior furniture: Various furniture suitable for zones. A mixture of purchasing and designed, manufactured furniture

Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

VF Corporation
prochain projet

VF Corporation

Bureaux
Denver, Colorado, USA - Construction terminée in 2021
Voir le projet