Reception building Petten

Reception building Petten

Architecte
Siebold Nijenhuis Architecten
Lieu
Petten, Netherlands
Année du projet
2012
Catégorie
Bureaux

Reception building Petten

Siebold Nijenhuis Architecten en tant que Architectes.

Reception building Petten


The new reception building for the Institute for Energy in Petten designed for JRC consists of a combination of three features: a reception hall, a cafeteria and an auditorium with an associated meeting space. The three functions are combined in a compact elliptical concrete volume which opens to the surrounding dune landscape through large windows. The interior is formed by a closed inner box containing the auditorium, the kitchen and the office functions for the reception. All large living areas such as the restaurant and reception are folded around here. The adjacent gatehouse is equipped with solar panels and provides the project of sustainable energy.


Designed as architect director at Broekbakema


Expected date of completion: 2014

Featured Projects
Latest Products
News