Point 2 Surveyors

Point 2 Surveyors

Architecte
Dthree Studio
Lieu
Soho, London, UK | View Map
Année du projet
2021
Catégorie
Bureaux
Marek Sikora
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
Flooringmodulyss
DecorationMapei
FlooringTarkett
Feature lightingBuster + Punch
FlooringDesso
DecorationDomus

Fiche technique du produit
Flooring
Decoration
by Mapei
Flooring
by Tarkett
Feature lighting
Flooring
by Desso
Decoration
by Domus

Point 2 Surveyors

Dthree Studio en tant que Architectes.

The leading objective for this project was to create a workplace which was truly representative of Point 2 Surveyors.  This was multi-faceted and focused on representing the calibre and reputation of the business by providing a quality industry facing space.  It also meant portraying and celebrating the talent, skillset and capability of the individuals within the team and retaining and attracting members of staff.

 

Implementation:
Dthree Studio’s approach was one of understanding.  We needed to understand the nuances and requirements of individuals, the dynamic of the various teams, as well as the voice and messaging of the business.  The results came from a series of interviews, workshops and tours to form the design response and correct solution.

As with all of our projects, responsible material sourcing, sustainability and longevity was at the forefront of our specification.  With every product considered before proposal and sign off to the Point 2 team.

 

Result / Final outcome:
The workplace of Point 2 Surveyors balances the high quality and professional feel that you would expect as a guest, whilst providing spaces for high engagement and fun for the people.  As you enter the space as a guest and experience the journey between welcome, refreshment and meeting you subconsciously absorb that Point 2 is an award-winning consultancy with unrivalled levels of experience and technical ability.  The working space allows its over 70 creative and technical individuals to thrive with a high variety of working environments with technology seamlessly integrated into the design.  Finally tucked away is the hidden gem of the space, the team’s breakout area and balcony – a playful, fun and energetic space which allows the team to come together and their culture to flourish.

 

Material Used :
1. Joinery & metal fabrication - Edward Williams, howdens
2. Flooring - tarkett, modulyss, Desso
3. Feature lighting - buster and punch,
4. Ironmongery - Howdens, dowsing and Reynolds
5. Solid surface - durasein
6. Decoration - House of Hackney, Duluth Heritage, mapei, domus

Featured Projects
Latest Products
News