Private Residence

Atelierzero en tant que Architectes.

Renovation project for a young woman’s apartment. 
Being the windows located on one side only, the distribution of the house was made up of a single corridor which gave access to all the rooms.

The project consists in eliminating this corridor, in favor of the creation of three cores - bedroom, bathroom, walk-in closet / storage rooms - highlighted by curved walls, around which the space is lived in a fluid and continuous way.
Entrance, living room, kitchen and master bedroom can thus be read as a single sinuous space.

Crédits de projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
FabricantsFlos
FabricantsMosaic factory
FabricantsQuadro Srl
Fiche technique du produit
Fabricants
by Flos
Fabricants
Fabricants
Featured Projects
Latest Products
News