PEU À PEU by JNBY

PEU À PEU by JNBY

Architecte
Sò Studio
Lieu
JNBY+, No. 79, Wenxi 2nd Road, Hangzhou, Zhejiang, China | View Map
Année du projet
2019
Catégorie
Salles d'exposition
Yuhao Ding

PEU À PEU by JNBY

Sò Studio en tant que Architectes.

PEU À PEU, as a sports band, is owned by JNBY Group. The space is inspired by the interaction of sports field: Bundle extrusion and Stretch release. Strong plasticity with elastic force; Array and sense of order in machine, with a movable vision installation to reflect space.


The detachable assembled racking system what divided space into different spatial regions. Inspired by the contemporary Pop artist Jeff Koons balloon series. The specular reflection ball installation reflected changes in the surrounding environment during the movement.


The up and down operation of the robot arm drives the movement of the ball device.


Sponge, sphere, structural column, we use straps to combine these three objects of completely different materials. This return to our original concept: free binding & Interaction, which create the other focus in the space.


The robotic arm constantly taps the potato chip bag. This process symbolizes that the calories are crushed. We leave blank in ceiling, wall and floor to make it like white space in the painting.

Featured Projects
Latest Products
News