Otsu House

Otsu House

Architecte
ALTS DESIGN OFFICE
Lieu
Ogaya, Otsu, Shiga, Japan
Année du projet
2016
Catégorie
Maisons privées
yuta yamada

Otsu House

ALTS DESIGN OFFICE en tant que Architectes.

COMFY HOUSE This house was built in the newly-developed subdivision surrounding new housing. While planning a design with client many times, we hit upon a keyword: “comfy house” so we considered how to make a welcoming atmosphere with lots of light. With a vault –shaped opening in the simply laid-out compartment, the space is designed to be airy and rhythmical. The light spilling through a large curved window will encompass the room in a comfy manner. You can enjoy the light and shadows made by sunrise and sunset. This “comfy house will lead you to an unusual world.

Featured Projects
Latest Products
News