Office - 610

Office - 610

Architecte
The Concept Lab
Lieu
Vesu, Surat, Gujarat, India | View Map
Année du projet
2021
Catégorie
Bureaux
Noaidwin Sttudio

Office - 610

The Concept Lab en tant que Architectes.

For this project we found a design ideology rooted in simplicity and minimalism, with the same context, The design turned out to be very elegant looking.

photo_credit Noaidwin Sttudio
Noaidwin Sttudio

The client had a very clear vision, He wanted simple, non-clattery and free flowing spaces, The owner emphasized on transparency as an open work area with insets of glass partitions that connects visually and aurally. The design turned out better than we expected and the director is able to get a clear view of the whole office from his cabin.

photo_credit Noaidwin Sttudio
Noaidwin Sttudio

In addition to this, he wanted a 4 person working area, a pantry and specious waiting space.

photo_credit Noaidwin Sttudio
Noaidwin Sttudio

Lastly we were able to deliver the project according to the expectations and the client was very happy with the whole design and functionality of the space.

Partagez ou ajoutez Office - 610 à vos collections
Crédits de projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
FlooringPoonavala decors
Fiche technique du produit
Flooring
Gabriele Colangelo
prochain projet

Gabriele Colangelo

Centres commerciaux
Shanghai, China - Construction terminée in 2020
Voir le projet