New Dialysis Unit Area

New Dialysis Unit Area

Lieu
Málaga, Spain
Année du projet
2014
Catégorie
Hôpitaux

New Dialysis Unit Area

Joaquín Galán Vallejo Architects en tant que Architectes d'intérieur.

The new Dialysis Unit in Hospital of Carlos Haya is an enlargement that occupies the place of the old staff cafeteria, even part of the own Hospital, where annexed rooms, such as changing rooms, toilets, storage room, repair monitors, dirty and clean offices are located . The main idea of the project is to develop all the activity of dialysis in the most diaphanous area, developing four distinct care stays, minimum, intermediate, intensive and patients rooms. Thus, a radial composition is achieved, which is not broken in any case, as the separations are made of glass, the composition of dialysis stations is marked by the lighting and composition of the false ceiling is achieved, all this results in an openspace, very comfortable and a esthetically unique and striking space, playing with a minimal numberof materials, expensive as well, combined with a few colours, taking advantage of the natural light, with special glasses.

Featured Projects
Latest Products
News