Mikhailovo

Mikhailovo

Architecte
Geometrium Design Studio
Lieu
Moscow, Russia | View Map
Catégorie
Maisons privées
Evgeny Kulibaba
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
FabricantsCattelan Italia spa
FabricantsBrokis
Memory
FabricantsGROHE
FabricantsABK Group Industrie Ceramiche S.p.A.
FabricantsBoConcept
FabricantsCooper & Hunter

Fiche technique du produit
Fabricants
Memory by Brokis
Fabricants
by GROHE
Fabricants
by BoConcept
Fabricants

Mikhailovo

Geometrium Design Studio en tant que Architectes.

The entrance group is a single space with the public area of the apartment and is connected to the kitchen-living room and office. In the hallway there is a closet of small depth for quick storage of outerwear and a cantilever hanging table. The decoration of the hallway is a panel of tinted mirrors of different colors and intensity of tinting. Opposite the mirror panel is a high sliding door, behind which there is a small dressing room for outerwear, and then a laundry room. A small pouf complements the space of the hallway and complements the ergonomics of the room. There is a small storage room in the hall, which will house power and low-current shields. The entrance to the pantry itself is hidden as much as possible behind a secret door and painted in the color of the walls, with a secret handle. Also in the hall there are 3 more doors under the ceiling, lined with walnut veneer and leading to the children's room, bedroom and bathroom. Visually, the doors and the opening to the living room to the ceiling increase the space and height of the room and make it more spacious and spacious.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The entrance door is replaced and decorated with walnut veneer, the same as the interior doors, and supplemented with a panel above the door to visually bring the appearance of the entrance door closer to the interior. There is also no separation of floor coverings on the floor - the entire apartment is made of a single material-a moisture-resistant engineering board that is resistant to water and various contaminants.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The space of the kitchen-living room is combined into one room. The kitchen area is located directly at the entrance and is an L-shaped volume, on one side there are high cabinets with built-in appliances and storage, on the other wall there is a work surface with a stove and a sink. There is no dining table in the kitchen area, it is replaced by an open island with high semi-bar stools. The island is an additional working surface of the kitchen. The kitchen is made of painted MDF and milled facades of hinged cabinets. Artificial stone imitating marble is used on the platform and the island. Cattelan Italia Magda chairs perfectly complement the calm and restrained interior of the kitchen-living room.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

Lampatron hanging lamps made of dark tinted glass are installed above the bar. General lighting - track magnetic lamps. In the corner of the working area of the kitchen there is a secret door with a slide opening system that allows you to hide the opening door inside the cabinet. A coffee machine is hidden in such a niche. Another innovation used in the kitchen is the Grohe mixer with the function of boiling water, which allows you to completely clean the work surface from the kettle and allows you not to boil water in a saucepan on the stove. But you need to keep in mind that for such a mixer you will need a place to install a mini-boiler over the sink and, accordingly, a socket for connecting it

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The kitchen is separated from the living room by a dark tinted mirror and an accent portal with a TV. Minotti corner sofa in various color combinations and Minotti coffee tables. The living room also has a large shelving with lighting and additional storage. The entire kitchen-living room area is made in coffee-brown tones, in a rather restrained design, without obvious accents. A partition made of light metal shelving is used between the living room and the office. The task was set to combine the living room and office space and open both zones as much as possible.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

Therefore, the living room smoothly turns into a working area.It is a continuation of the kitchen-living room and is separated by a light sliding partition Union in a dark bronze metal color, which is beautifully combined with walnut veneer and coffee - brown tones of the premises.The office itself is a small room with a main working area and a table and a relaxation area. The wall of the working area and the shelving in the living room are connected by veneered MDF panels and visually look like one solid volume. This helps to combine the rooms of the living room and the office. In the table area there is a spacious shelving with a closed bottom and open shelves.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The recreation area is separated by a separate volume in the form of a niche, two racks with shelves on the sides and the lowering of the ceiling create such an effect. The Bo Concept Imola chair is a win-win option for creating a spectacular accent and ensuring a comfortable stay. The window sill block between the office and the balcony was demolished and a sick French window was made. The radiator has been replaced with an indoor convector, the power of which is calculated according to the heat calculation. In the niches, shelves are madeof thin metal with lighting. The balcony is also a continuation of the study, there is a seat with soft pillows and additional storage under it. There are small coffee tables for a laptop. The walls of the office are made of veneered MDF panels and milled MDF panels for microrails. The slope of the window is made in natural black slate, the grid of the indoor convector is selected in black.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The window slopes on the balcony are also made in slate with a transition to the shelf of the chair. The wall decoration is similar to the cabinet-painting and MDF panels, milled for microbreaks The bedroom is made in a common coffee-brown color scheme, like the rest of the apartment. The wall with the headboard is made of veneered MDF panels with inserts of tinted matte mirror and soft fabric panels in the headboard area. On both sides of the bed there are hanging cabinets, on one side an asymmetrically added suspended table top made of artificial stone for a laptop. Elegant pendants with gold metal and Magdalena walnut elements are placed above the cabinets. The carpet, bed linen and curtains are in gray shades and look quite calm in the interior itself. A separate volume is allocated to the wardrobe and is separated from the bedroom by sliding partitions made of corrugated frosted glass. In the wardrobe itself, it is supposed to place open shelves for storage and open rods for hanging things. On the opposite side of the bed there is a hanging cabinet with a TV and a hanging boudoir table.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The Minotti chair can serve not only for a boudoir table, but also as a lounge chair. The walls are also made in MDF panels using walnut veneer and milling. Above the boudoir area there is a Cooper Hunter air conditioner, which is selected in color and design for this interior and looks harmoniously in it. The boudoir area echoes the headboard area and is also made in veneered MDF panels and inserts of tinted frosted glass. A round double mirror in a thin gold frame and a thin elegant sconce are provided separately, which complements the golden elements in the interior. The nursery for a boy is made in white and gray tones, and is equipped with a child's growing up and is being transformed. Children's eco-friendly wallpaper with a small gray star is used on the walls. The furniture is white with gray elements. The window sill unit is slightly lowered in order to make a seat. The windows and the door to the balcony are replaced and laminated in a light gray color to blend harmoniously with the color scheme of the interior. The lower part of the cabinets is equipped with drawers for storing toys.

photo_credit Evgeny Kulibaba
Evgeny Kulibaba

The table is made of glued plywood and will rise above 1 time a year. On the ceiling and on the wall, children's Brokis Memory lamps are used in gray, white and yellow colors in a matte design. The Swedish wall is made to order. The Leander baby cot transforms as the child grows and is also combined with a gray - white color scheme.The bathroom is combined into a large bathroom. The feature was a large bath of 115/180 cm. The bathroom itself is made in a brown-gray color scheme and is combined with the entire interior of the apartment. The built-in wardrobe, the installation of the toilet bowl and the hanging pedestal under the sink are made to order in walnut veneer in a moisture-resistant design. The sink is cast in coffee color and is made to order. Plumbing and faucets-Grohe Atrio in a beautiful dark bronze color and a matte finish. A large mirror over the sink expands the space of the room. In the bath area, thin dark metal shelves are made for storing hygiene accessories. ABK Arabesque Silver large-format granite is used on the walls and on the floor.

Featured Projects
Latest Products
News