Lugaro 15

Lugaro 15

Lieu
Torino, Metropolitan City of Turin, Italy | View Map
Année du projet
2018
Catégorie
Bureaux

FRESH BLUE GEOMETRIES

Progetto CMR en tant que Architectes d'intérieur.

The attentive enhancement of a building of 35,000 m²: a full-fledged urban regeneration intervention for this building built as car park, then become bank computing centre and, today, office block. The project has included both internal and external requalification and given life to a green building, with extremely reduced energy consumption, characterised by a fresh and totally renewed image thanks to the realisation of a façade in “high performance” glass personalised by blue
“brise-soleil” geometry. The two large internal courtyards, like the terrace on the last floor, are the ideal place to guarantee precious moments of relaxation to employees, offering a more gradual view on the operational areas.

Featured Projects
Latest Products
News