LERCHOVA HOUSE

LERCHOVA HOUSE

Architecte
studio AEIOU
Lieu
Brno, Czechia | View Map
Année du projet
2014
Catégorie
Logement

LERCHOVA HOUSE

studio AEIOU en tant que Architectes.

The aim of the reconstruction was the reconstruction of a family house into a multi-family house. The basic idea of the design is to obtain the original and new parts in terms of form, operation and material.

photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas
photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas

 

New volumes "grow" in and out on each floor of the house, including the roofs. The horizontal and vertical constructions of the built-in parts are designed from a wooden building, lined on the outside with larch slats in the oblique direction and in the interior with spruce boards in the vertical direction.

photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas
photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas

The various surface finishes thus underline the concepts of the original and new parts. 

photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas
photo_credit Jakub Holas
Jakub Holas
Featured Projects
Latest Products
News