★ 2019 | Big See Tourism Award​​​​​​​ Winner

ARCHFORM en tant que Architectes.

A waiting room, a refreshment room, and a bathroom are placed in a relatively compact space stretched along the stained-glass window of the facade. Soft, comfortable chairs with coffee tables and personal sockets were designed for passengers.  Extra privacy is achieved by high soft screens and various types of passenger placing. In the decoration, the status of the room is emphasized by a calm monochrome color scheme, of the use of polished artificial marble, decorative volume profiles and a specially selected decorative coating for walls, ceiling elements and furniture.

photo_credit Oleg Bajura
Oleg Bajura
photo_credit Oleg Bajura
Oleg Bajura
photo_credit Oleg Bajura
Oleg Bajura
photo_credit Oleg Bajura
Oleg Bajura
photo_credit Oleg Bajura
Oleg Bajura
Caption
Caption
Featured Projects
Latest Products
News