Kew Courtyard House

Kew Courtyard House

Architecte
Drawing Room Architecture
Lieu
Kew VIC, Australia | View Map
Catégorie
Maisons privées
Daniel Fuge

Kew Courtyard House

Drawing Room Architecture en tant que Architectes.

Kew Courtyard is a forever home for a creative couple. The house supports their mutual love of entertaining, art, gardening and mid century architecture.

photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge
photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge

The site was a previously subdivided one being only 7m wide yet over 45m long with north following the long side of the site.

photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge
photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge

To create a two bedroom, one generous study, two bathroom home with a sunny kitchen & dining and a separate living room, planning was key.

photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge
photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge

Living rooms where placed to get lots of natural light and garden views, meaning a central courtyard needed to be carved out. This courtyard would be the lungs, green and light lantern to the ground floor living areas.

photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge
photo_credit Daniel Fuge
Daniel Fuge

The study was located on the ground level also with street views.
The two bedrooms are on the first floor were they have private leafy views over surrounding rooftops.

Caption
Caption
Partagez ou ajoutez Kew Courtyard House à vos collections
Crédits de projet
Fiche technique du produit

Bar Basquiat
prochain projet

Bar Basquiat

Bars
Javastraat 88-90, 1094 HM Amsterdam, Netherlands - Construction terminée in 2016
Voir le projet