Interpretation centre

Interpretation centre

Architecte
Jesus San Vicente
Lieu
Torla, Spain
Catégorie
Centres culturels

Interpretation centre

Jesus San Vicente en tant que Architectes.

The Visitor Center design aims, both in its spatial conception and in the use of materials, harmonious integration with the natural landscape and traditional surroundings. The building is conceived as a piece of mineral, anchored to the existing wall through walls and platforms. Inside the transition occurs between the 2 levels of parking, making engage the visitor upward topographic National Park.


To limit the impact volumetric Centre has chosen a triangular geometry that forms a pleated front with pitched roofs at various levels. The oblique planes of the front entrance inviting by creating a proper order to generate as many viewing angles and thus a more organic plant. The discontinuities on deck give more movement and allow the entry of light from above in various places.

Crédits de projet
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News