INTERIOR OF A HOUSE IN BRNO

INTERIOR OF A HOUSE IN BRNO

Architecte
studio AEIOU
Lieu
Brno-Žabovřesky, Czechia | View Map
Année du projet
2016
Catégorie
Logement
Jakub Holas

INTERIOR OF A HOUSE IN BRNO

studio AEIOU en tant que Architectes.

The investor's task was to design the interior of a three-storey family house, which was designed by another architect. The main motif, which is repeated in all above-ground floors, is the use of wood (oak grout, ash) on furniture and recurring niches of various color shades or tree species. Living rooms are complemented by wooden floors. The whole space of the house is materially connected by furniture made of light wood (light ash) in contrast with areas of darker wood (core ash). The first floor includes an entrance area with a dressing room, a hall with a laundry room and a toilet, and a common room with distinctly toned furniture and access to the garden.

Caption
Caption

The second floor consists mainly of a living room connected to the kitchen and dining room. Followed by a corridor with entrances to the pantry, toilet and study. On the third floor there are two children's rooms, a bedroom and two bathrooms. All floors are connected by a functionally and expressively dominant wooden staircase, which with its dynamic curve creates a "statue" winding through the whole house.

Caption
Caption
Caption
Featured Projects
Latest Products
News