House Of The Yellow IPÊ

House Of The Yellow IPÊ

Architecte
Leo Romano
Lieu
Goiânia, Goiás, Brazil | View Map
Année du projet
2018
Catégorie
Maisons privées
Edgard Cesar

House Of The Yellow IPÊ

Leo Romano en tant que Architectes.

The residence located in the ResidencialAldeia do Vale in Goiânia, had a centennial IpêAma-relo as the main element for the definition of the architectural party. In the longilineal terrain, of 25m of front by 100m of depth, the access to the house takes place by a catwalk that takes us to the main entrance. When you cross the portico, the house reveals itself without details: the whole social part integrates with the leisure and emphasizes the amplitude and usability of the spaces. From the other side, the circulation leads to the rooms guaranteeing privacy to the intimate sector.

 

Special attention to the volumetry in which the wall of the circulation circumvents the yellow Ipê and creates an office. See also that a curved slab makes the transition between social and intimate environments. Ipe House: a home to be happy!

 

Material Used :

1. Jacafer - Woods and Finishes
2. Marmorarte - Marmores and Granites
3. Aldeia Materials Construction - Crockery, metals and coatings.
4. Interpam - Lighting
5. Florense - planned cabinets
6. Automatize - Automation
7. AZ - mobile

Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
LightingInterpam
Woods and FinishesJacafer
Fiche technique du produit
Lighting
Woods and Finishes
by Jacafer
Featured Projects
Latest Products
News