House CV

House CV

Lieu
Cluj-Napoca, Romania | View Map
Année du projet
2021
Catégorie
Maisons privées
© viewcatchers
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
Doors: FilomuroCocif
Polaris
Interior furnitureDall’Agnese Spa
GlassUp
SofaDitre Italia Srl
Foster
LVTGerflor
Creation 70
CeramicInalco
iSlimm Larsen
ChairsMiniforms
Iola

Fiche technique du produit
Doors: Filomuro
Polaris by Cocif
Interior furniture
GlassUp by Dall’Agnese Spa
Sofa
Foster by Ditre Italia Srl
LVT
Creation 70 by Gerflor
Ceramic
iSlimm Larsen by Inalco
Chairs
Iola by Miniforms

House CV

Designoir Interiors | Laura Ghiurtz Architecture en tant que Architectes d'intérieur.

Located in Cluj-Napoca, Romania, in a neighborhood near the city center, this house was built on the foundation of an existing one in order to suit the needs and taste of the clients.

The house rebuilt project follows the slope of the land, which makes the access in the house to be on the ground floor (where the master bedroom, bathroom and dressing room are located), then descending to the semi-basement (living room, kitchen and bathroom), through which one can access the back garden.

The interior design brief was to incorporate the clients wishes for a large – celebrity-like- dressing room, a master bathroom with shower and freestanding bathtub, a high-end kitchen with concealed appliances as well as the clients love for copper finishes.

Since the house is exposed to natural light only on one side, the main challenge was organizing the main spaces so that they get enough sunlight during the day. Because of this, at the ground floor, acting also like a privacy buffer between the entry hall and the master bedroom, is the 25 sqm dressing room. To bring more natural light into this space, a mirror wall with cabinets was installed on the entire wall.

The choice of luxurious and natural materials translates into almost every corner of the 120sqm house: the wardrobes have a natural wood finish inside, LED lights and smokey glass fronts, for the kitchen we choose anti-fingerprint cabinet fronts made of tempered glass.

The master bedroom is well lit, which is why we could go for a dark colour and wallpaper on the wall and ceiling. To balance the dark greys and complement the copper metal finishes, we choose some colorful soft seating: the blue velvet couch and the blush pink dining chairs.

 

Material Used :
Flooring:   
LVT,  Creation 70, Gerflor
Ceramic, iSlimm Larsen, Inalco

Doors: Filomuro, Polaris, Cocif
Interior lighting: Trackspots, Nowodvorski

Interior furniture:
Dressing, GlassUp, Dall’Agnese
Kitchen, Glassline, Schueller
Tables, Strain, Prostoria
Sofa, Foster, Ditre Italia
Chairs, Iola, Miniforms
Mixers, Axor
Wallpaper, InstabileLab
Wallpaper, Mindthegap

Crédits de projet
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
NCH House
prochain projet

NCH House

Maisons privées
West London, UK - Construction terminée in 2019
Voir le projet