Hotel Riviera

Hotel Riviera

Lieu
Benidorm, Spain | View Map
Année du projet
2011
Catégorie
Paysage résidentiel

Paysages urbains

Hôtels

Riviera Hotel

Look Composites en tant que Fabricants.

Reform of existing hotel. Its new design, realized by the Architect Vicente Peiró, included some very singular forms, on the outside of the area of a glass elevator, a piece finished on both sides and with a pronounced flight. Due to its shape and characteristics, the GRP was the solution to be able to carry it out.
In addition to these pieces, all the visors of the round windows were also made in GRP with a special rounded design.
All the pieces were manufactured with a bench finish imitating the concrete panels of the rest of the façade.


OBJECTIVE OF THE PROJECT
- Three-dimensional design of the piece.
- Lightness
- Ease of assembly.
- Support the aggressiveness of the proximity of the sea.

FINAL SCORE
The image of the new Hotel Riviera is dominated by these 9 unique pieces of GRP that are perfectly integrated with the rest of the façade. The placement of the pieces was in just two days.

Featured Projects
Latest Products
News