Hoa’s House

IZ Architects en tant que Architectes.

- Hoa's house is a house designed with the philosophy that is called “emotional architecture”. After having some meetings with the owners of the house, 
considering their preferences and discussing, design ideas and spaces are constructed from their own subconscious images.

photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong

- The building is arranged to be an open space, which is directly connected to the outside space. The entire indoor buffer space along with the outdoor space for trees is taken advantage of. Although the direct sunlight of a tropical climate is uncomfortable, it would be great if the sunlight is scattered by green trees.

photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong

 

- The space inside and outside of the house will become lively and cool with the air circulation in the north-south direction. Both closed and open areas will have wind movement throughout most of the day, which makes the most of the natural energy sources.

photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong

 

photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong
photo_credit Nguyen Cuong
Nguyen Cuong

- With the philosophy of “emotional architecture”, the use of basic materials such as brick, stone, concrete or wood to build a house is just considered a solid frame. The most important thing that the architects take into consideration is to breathe the soul into those inanimate materials so that you can enjoy it every morning when you wake up, receive emotions as well as positive energies from it.

Caption

 

Caption
Caption
Partagez ou ajoutez Hoa’s House à vos collections
Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

Rustic Canyon
prochain projet

Rustic Canyon

Paysage résidentiel
Los Angeles, CA, USA - Construction terminée in 2019
Voir le projet