HENDRIK CONSCIENCE BUILDING

CONIX RDBM Architects en tant que Architectes.

On the outside, the entry is being architecturally emphasised by a funnel shape rendered in a striking colour. This helps in making its role clear to everyone; more than ever before, visitors are able to experience the entry hall as pleasant meeting space that closely connects with the outdoor patio, is bathed in daylight and that, thanks to the new design, is more attractive and accessible.

The lower storey is being opened and stripped of all but the necessities. It is to become an open space for a diverse variety of functions. 

Caption
Caption

 

Crédits de projet
Chercheurs
Consultants
Ingénieurs
Ingénieurs
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct name
PendantFoscarini
Fiche technique du produit
Pendant
Featured Projects
Latest Products
News