Griffith University Learning Commons

Griffith University Learning Commons

Architecte
ThomsonAdsett
Lieu
Southport, Australia | View Map
Année du projet
2013
Catégorie
Universités

Logement des étudiants
Angus Martin

Griffith University Learning Commons

ThomsonAdsett en tant que Architectes.

We were one of six selected architects invited to submit ideas for a major redevelopment of Griffith University’s Gold Coast campus library.


Our winning concept prioritises the needs of the student, staff and visitors, with an emphasis on innovative learning environments.


The design includes an experimental collaborative space, learning ‘aviary’ landscape,shared meeting room, seminar rooms, a laptop lounge, and feature sky lounge.


We’ve provided students with a range of learning settings both internally and externally. The prominence of the extension reestablishes the library as the campus heart


The design has been widely recognised for its cultural, academic and pedagogical values, winning the Overall CEFPI Winner 2014 for the entire Australasia region.


Awards CEFPI Australasia Overall Winner, 2014 CEFPI Australasia Region Winner of Refurbishment and Modernisation over $2M, 2014 Australian Institute of Architects Regional Commendation, 2014

Crédits de projet
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct name
FabricantsCASF Australia
FabricantsClassic Ceramics
PaintsDulux Australia
Fiche technique du produit
Featured Projects
Latest Products
News