Green Hill

Green Hill

Architecte
SpaceSpace
Lieu
Mie, Japan
Année du projet
2007
Catégorie
Bureaux
Keishiro Yamada

Green Hill

SpaceSpace en tant que Architectes.

Using materials of a local sawmill in existence, a organization programs lectures, classes and others of woodwork for interaction between local people and participants. They offered us planning a hut used by participants for sleep. In these activities like the camping school, sleeping time is only a small part of total time. We wanted to plan a hut not only for sleep, but for total activities as above renewedly. We made a "hill" which relates 2.4m*2.4m rooftop to adjacent open spaces and others 3-dimensionally. The outside wall coated with blackboard paint sets up openings in which furniture such as chairs and tables is embedded. Pulled out furniture and blackboard of the wall will make a set and facilitate programs and interactions of the people. Process of these activities drive chalk on the wall and keep re-designing the hut. We also planned the execution scheme for the staff

Crédits de projet
Architectes
Gestionnaires de projets
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News