GC Apartment
Alfonso Calza
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
ManufacturerPORCELANOSA
SanitariosRoca
Chairs, StoolsCAPDELL
Slim tableSovet Italia
LuminariasINESLAM ILUMINACIÓN
Mesa auxiliarPunt Mobles

Fiche technique du produit

GC APARTMENT

onside | architecture en tant que Architectes.

Refurbishment and interior design of an apartment next to the Torres de Quart, in the historic city center of Valencia.

The aim is to update a dark apartment with a large number of rooms and long routes, with no division between day and night areas, so common areas and most private spaces of the house are mixed.

The client is in love with white color, and her pretensions are to achieve wide and luminous spaces, with division between day and night areas, large storage volume and a kitchen of great dimensions which becomes the center of the house.

The proposal is based on the creation of a longitudinal central axis from three large storage cabinets.  On one side we have the day area, and on the other one, the most private zone for bedrooms and bathrooms. Two large glass sliding doors allow to connect the entire day zone from the hall, kitchen, dining and living room, achieving an open space with long visuals.

Different resources have been used to obtain natural lighting in all rooms. A fixed glass provides natural light in the hall of the apartment. The main bathroom is opened to the suite and two more intimate glass cabins are created for the toilet and shower.

From the arrangement of the storage cabinets, the use of indirect ligh and the use of white color in panels and walls, a sensation of higher height, amplitude and brightness is achieved.  A simple scheme allows you to turn the day area into an unique open space where family moments and meetings with friends can be enjoyed.

Partagez ou ajoutez GC Apartment à vos collections
Splendour in the city
prochain projet

Splendour in the city

Appartements
Ljubljana, Slovenia - Construction terminée in 2021
Voir le projet