Farmhouse H1

Farmhouse H1

Architecte
CP architektur
Lieu
Weitersfeld, Austria | View Map
Année du projet
2016
Catégorie
Maisons privées
Wolf Leeb
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
LightningXal GmbH
WashbasinAgape
TileAigner Bodenpersonal
Building joiners/Cabinet makers/Wooden floorFERCHER + STOCKINGER
LocksmithRollo-Teufel GmbH
Wooden Floor/WindowTISCHLEREI maglock GesmbH

Fiche technique du produit
Lightning
Washbasin
by Agape
Building joiners/Cabinet makers/Wooden floor
Locksmith
Wooden Floor/Window

Farmhouse H1

CP architektur en tant que Architectes.

In 2008 the traditional L-shaped farmhouse was renovated and converted. In the gutted former barn, a cube of dark wood was installed with space for three separately accessible bedrooms and two bathrooms.


The modern eat-in kitchen links the old living room and bedroom with the new wing. Classic box windows in larch and matching wood floor evoke the farm sitting room. The eat-in kitchen is defined by a modern one-wall kitchen with maple tops and dove-grey linoleum facing, and a walnut table for the eating area. The roof was renovated as an unheated attic, and now has space for a Carrera racing system etc.


In 2016 the former farm building was completely renovated, gutted to the roof truss and turned into an open-air living area centred on a tiled stove with integrated stove top and oven as a one-wall kitchen.


A walkway leads to a mezzanine over the dining area, usable as a retreat, with an area of roughly 30 m2 to the north, currently used as a mattress store.


Below the former threshing floor is a small guest room with bath and its own tiled stove.


As a design element, the ventilation openings – typical for barns – were reinterpreted. Wooden pivoting or folding elements can close off or open the living room. 20 m long and 5 m wide, the building is traditionally plastered at the bottom, with wood above.

Featured Projects
Latest Products
News