EP House
Alice Camandona

EP House

STUDIO TAMAT en tant que Architectes.

The kitchen is here meant as the heart of the house, the place where to meet, the crossing point to reach other spaces (rooms), opened towards the living room, discreete but always visible. This is the leitmotiv of Studio Tamat renewal of the flat situated in the heart of Monteverde Vecchio district, in Rome. Change of spaces is underlined by the change of flooring: Carrara marble, the original floor since 1954, identifies the entrance, the living and the dining room; parquet panels of bamboo warm the bedrooms and the corridor; big ceramic slabs define the bathrooms and the kitchen. Wall units, sliding panels and mirrors in the ceiling play with the spaces highlighting hidden corners or hiding air conditioning system.

Crédits de projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
DoorGarofoli
SofaSaba Italia
Fiche technique du produit
Door
GDESIGNER | Sliding door by Garofoli
Sofa
Limes by Saba Italia
Featured Projects
Latest Products
News