Deloitte Digital Porto

Deloitte Digital Porto

Architecte
Ventura + Partners
Lieu
Porto, Portugal | View Map
Année du projet
2017
Catégorie
Bureaux
Ricardo Meireles

Deloitte Digital Porto

Ventura + Partners en tant que Architectes.

This project aimed to integrate four floors in a single office, dedicated to Deloitte’s digital department in Porto. The intervention was based on the customization of each floor according to different themes and environments, reflected in the color and materials selection.

photo_credit António Teixeira
António Teixeira

Located on the second basement, “Alice Garden” is characterized by a dynamic and colorful floor with a strong connection to the exterior. This story consists of social spaces, such as a games room, dining room, auditorium, and outdoor garden. 

photo_credit Nelson Garrido
Nelson Garrido

The first basement is called “Acer Red” and is dedicated essentially to meetings. This floor’s highlight is a tree, which represents not only a meeting point but also a source of inspiration through contact with nature.

photo_credit Nelson Garrido
Nelson Garrido

“Olive Tree”, the ground floor – which functions as a reception space – combines several shades of green, the main color of Deloitte Digital, reinforcing the brand’s identity. In this floor, space fluidity is enhanced by using separating structures of organic design and neutral colors. 

photo_credit Nelson Garrido
Nelson Garrido

Lastly, “Eden”, the first floor, is an idyllic space that – using lighter materials – provides users with an environment conducive to reflection, concentration, and creativity. 

photo_credit Ventura + Partners
Ventura + Partners
Crédits de projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
FournisseursLightson
FournisseursVector Mais
Fiche technique du produit
Fournisseurs
Fournisseurs
Featured Projects
Latest Products
News