De Bijenkorf Utrecht
Royal Mosa

De Bijenkorf Utrecht

ZOOM.INDUSTRIES en tant que Architectes d'intérieur.

De Bijenkorf renovated and expanded its branch in Utrecht. The entire 14,000 m² interior – the basement, ground floor, and first floor – have been redesigned. Starting with the implementation of the new second floor, where also the modern restaurant is located. All 4 floors have been transformed into the future ‘look and feel’ of the renowned department store. The offices, inventory, and staff restaurant of de Bijenkorf have been relocated to the new 2,000 m² back-of-house towers. An architectural challenge, but a result we are very proud to share!

De Bijenkorf Shopping Center - Utrecht, Netherlands

Mosa en tant que Tiles.

Project De Bijenkorf , published by Mosa.

Location: Utrecht, Netherlands

Category: Shopping center

Connect with Mosa for more information

Crédits de projet
Tiles
i29
Architectes
Architectes
Consultants
Architectes d'intérieur
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct name
TilesMosa
LightingZumtobel Lighting Gmbh
Floor tiles hexagonWinckelmans
Fiche technique du produit
Floor tiles hexagon
Featured Projects
Latest Products
News