Concert Hall Águilas

Concert Hall Águilas

Architecte
Barozzi/Veiga
Lieu
Águilas, Spain
Année du projet
2011
Catégorie
Salles de concert
Histoires par
Barozzi/Veiga

STUA
©Simon Menges

Concert Hall Águilas

Barozzi/Veiga en tant que Architectes.

The project is a natural response to the particular stimulus, offered by the location. On one hand the need to respect the urban tissue that growths inside, on the other, the one’s to preserve the expressive hue of the natural landscape. It is through from this contrast, that we define and articulate tensions which allows the project to organize itself while a coherent response to the constraints of place. A dialectic reflection, simple but at the same time strong, between the urban artificiality and the organic naturalness.


Thus, the building results in a large mass, shaped in function of the tensions that proceeds from the different character of the spaces surround it. Tangent to the town, the facades are clean, orderly and paused, while tangent to the sea, the facades translate the surrounding space and the configuration offered by the landscape and geography, through large and concave surfaces, that provides a direct and intensive relation with the surrounding natural environment.

Aguilas Convetion Center

STUA en tant que Fabricants.

The village of Aguilas, in Murcia has a new convention center. A project by Varozzi Veiga architects from Barcelona. A stand alone building, with concave white walls that provides relation with the surrounding natural environment.

Crédits de projet
Fabricants
Architectes
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
FabricantsSTUA
Fiche technique du produit
Fabricants
by STUA
Featured Projects
Latest Products
News