Colin Avenue Residence

Colin Avenue Residence

Architecte
Studio Lau
Lieu
Toronto, ON, Canada | View Map
Année du projet
2018
Catégorie
Maisons privées
Yianni Tong

Colin Avenue Residence

Studio Lau en tant que Architectes.

The renovation of this traditional brick house carefully integrates contemporary interventions for an updated modern lifestyle with the charming details of the existing home.


The new ground floor layout opens up the house, while still creating moments of contraction and expansion that direct movement through the spaces.


The colour and material palette was chosen to create moments of drama throughout the house while keeping the spaces bright and flowing.

Crédits de projet
Architectes
Produits utilisés dans le cadre de ce projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct name
PendantFlos
AIM
Fiche technique du produit
Pendant
AIM by Flos
Featured Projects
Latest Products
News