Clubhouse FC Hoensbroek

Clubhouse FC Hoensbroek

Architecte
MoederscheimMoonen Architects
Lieu
Hoensbroek, Netherlands | View Map
Année du projet
2006
Catégorie
Bars

Centres sportifs
Luuk Kramer

Clubhouse FC Hoensbroek

Architectenweb Magazine en tant que Médias.

Sandwiched between an amateur football club’s two artificial turf fields is a new clubhouse in Hoensbroek, Limburg. The organization recently built a new facility in order to accommodate a growing number of members.


MoederscheimMoonen Design designed a fashionable building in which the program is allotted two stories. The dressing rooms and storage are situated beneath ground level, while representative spaces are situated 60cm above ground level.


The whole building is a rectangular box. Parts of the volume are scooped out, resulting in covered cantilevered terraces. The facades are composed by a select palette of bricks. At the representative level, sections in the brick wall are left out in order to accommodate public viewing: the football matches can be observed in every direction from the canteen. Because the ground floor is elevated 60cm above the pitch, games may be viewed readily.

Crédits de projet
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
FabricantsStorms BV
Fiche technique du produit
Fabricants
Featured Projects
Latest Products
News