CJ Housing Renovation

CJ Housing Renovation

Architecte
MVN Arquitectos

Maria Lamela Martin
Lieu
Madrid, Spain | View Map
Année du projet
2014
Catégorie
Logement

Maisons privées
MVN Arquitectos

CJ Housing Renovation

MVN Arquitectos en tant que Architectes.

The main purpose of the reform is to gain quality in the interior spaces as well as rehabilitatingthe degraded status of the housing. The ground floor will be higher with free height above theliving room to the top. The attic will be accessible and livable.


The ground floor will have an entrance hall, a reading area, a studio, the staircase, an openspace as living‐dining room, the kitchen and the toilet. The space under the roof will containthe main room with two big wardrobes generated against the slope roof skirts. The basementwill incorporate the laundry and the utility room.

Featured Projects
Latest Products
News