ChinLink

ChinLink

Concepteur
HONGDesignworks
Lieu
Xi'an, Shaanxi, China | View Map
Année du projet
2019
Catégorie
Bureaux
Ten Photography Studio
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
PendantVibia
LightingFlos
FabricantsFritz Hansen
FabricantsActiu
FabricantsArper SPA
FabricantsJEB Acoustic Partitions

Fiche technique du produit
Pendant
Lighting
Fabricants
Fabricants
by Actiu
Fabricants
Fabricants

ChinLink

HONGDesignworks en tant que Concepteurs.

ChinLink, a new landmark that contains the function of the office, finance, business, and leisure, locates in Xi’an, China. 

In the center of the architecture, HONGDesigworks uses the full-scale spectral color design to make different spaces interpret various temperaments ——coldness, enthusiasm, stability, and elegance.

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio
photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

HONGDesigworks builds spiral stairs, beautiful dimensional artwork to achieve spatial unity of the board and office floors. The shape of the circle and spiral arrangement of the stairs allows function and visual aesthetic perception to combine perfectly.

The reception desk becomes the unique observation deck under the reflection of light and shadow.

Caption
photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

Carpets of diverse styles that highlight and distinguish functional areas cooperate with furniture and artworks give the space a more flexible possibility.

The dining area shows a fusion of elements of Chinese and Western dining styles. The Chinese restaurant uses red color as the dominant color, emphasizing the elegant eastern atmosphere. The western restaurant fits the space pattern with the western-style long table. The sunshine makes everything full of vitality.

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio
photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

The bar area with blue color would become a good place that releases negative energy and activate the confident working attitude.

In the office area, the combination of gray leather seats and wooden furniture creates a peaceful atmosphere.

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio
photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

In the office space of the chairman, the functional configuration becomes the protagonist. The high-level texture is reflected by uses of wood and leather materials. The whole area reveals a calm atmosphere with a concise style.

The lobby is concise and full of details.

HONGdesignworks avoids complicated decorative elements, uses colors and controls of views of lines and proportion, finally obtains an office space with practicality, flexibility, and artistic texture.

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

 

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

About Project

Project Name | ChinLink 

Project location | Xi’an, China

Project area | 42050㎡ 

Interior Design | Dang, Ming & Tang, Xin & Xie, Xu & Qian, Xiaoqian & Ao, Qinge & Wang, Qing &     Wang, Haichuan & Yan, Zhen / HONGDesignworks

Furnish Design | Yimu Designworks

Brands | Magis / Arper / Fritz Hansen / OKAMURA / MUUTO / ACTIU / LaCividina / Walter Knoll / Rolf Benz / Carl Hansen / VIBIA / Flos / Lee Broom / Waldmann / Kvadrat / Milliken / PARADOR / JEB / Novacolor

Architecture Design | Yang, Peishen & Wang, Xiaochen

Construction Unit | Huijing International (Xi'an) Information Technology Co., Ltd.

Construction Organization | 1M76 Studio & BAStudio

Implementation group | Shenzhuang General Construction Group Co., Ltd.

Completion Time | Sep 2019

Photography Team | Tan, Xiao / Ten Photography Studio  

Video Team | Huasheng Studio

photo_credit Ten Photography Studio
Ten Photography Studio

 

 

Partagez ou ajoutez ChinLink à vos collections
Crédits de projet
The Knoll House
prochain projet

The Knoll House

Maisons privées
Ferrisburgh, VT, USA - Construction terminée in 2013
Voir le projet