Centro pediátrico MOVO

Centro pediátrico MOVO

Lieu
Rúa Emilia Pardo Bazán, 25, Ourense, Spain | View Map
Année du projet
2015
Catégorie
Pépinières

Écoles primaires

MOVO Pediatric Center

equipoeme estudio en tant que Architectes d'intérieur.

MOVO is a pediatric care center, located in the center of Ourense, which opened its doors in September 2015.

It is a center that provides assistance to both children with functional diversity and their families, as well as training for professionals.

EQUIPOEME's proposal focuses on creating a versatile space, allowing different configurations of the same space according to the need of each moment. A palette of colors and finishes was created which, combined with the integrated lighting, distorts the typical concept of this type of center, making it a welcoming, familiar and user-friendly space.

The distribution program of the center runs in about 90 square meters, consisting of a reception with a waiting room that gives access to an adapted bathroom and an office. Behind this office there are two interconnected rooms, one for therapy and the other for psychology and speech therapy, both of which can be joined or separated by the same movable partition. This partition wall makes the two rooms form a larger one, intended for training. Finally, a large physiotherapy room completes the project.

Featured Projects
Latest Products
News