Cabo Do Mundo

Cabo Do Mundo

Architecte
Zooco Estudio
Lieu
Madrid, Spain | View Map
Année du projet
2017
Catégorie
Bars

Restaurants
Imagen Subliminal

Cabo Do Mundo

Zooco Estudio en tant que Architectes.

The project begins with the premise of transforming the previous spa into a new restaurant of two floors that speaks up about the old and Italian restaurant aesthetics in the ’60s.


The elements and material that have been used to get the beforementioned aesthetic were: First, the entire floor of the existing stone has been maintained, giving the project a relaxed and dense atmosphere. In contrast to the floor, the walls have been designed with solid tones in light blue. In some cases, the surfaces have been covered with a tinted pine “skin” with a marked zigzag texture. These elements, added to the lighting, that consists of suspended blown glass lamps, and the LED backlight, and abundant vegetation in flowerpots, create a wide, relaxed and dense space

Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

ÉlémentMarque
Corporeal LettersCustomake
LightingSanta & Cole
Fiche technique du produit
Corporeal Letters
Lighting
Featured Projects
Latest Products
News