Berglen Conversion and New Building

Berglen Conversion and New Building

Architecte
Studio Inebi
Lieu
Greifensee, Switzerland | View Map
Année du projet
2020
Catégorie
Maisons privées
Valentin Jeck

Berglen Conversion and New Building

Studio Inebi en tant que Architectes.

This spacious detached house from the 1960s is located in the municipality of Greifensee, with an unobstructed view over the lake and the Alps.

photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck
photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck

The three siblings who grew up in the house wanted to share the property as three individual families in the future.

photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck
photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck

We have created equal living spaces for the three parties. This is made possible by cleverly dividing the existing single-family house and constructing a new building.

photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck
photo_credit Valentin Jeck
Valentin Jeck

All three units have an equal entrance area, free view of the lake from the living room, one bedroom on the ground floor and three bedrooms on the upper floor. The garden with it’s beautiful pond and pool is shared by the three families.

Caption
Caption
Caption
Caption
Crédits de projet
Architectes
Photographes
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News