Bennet Mall

Bennet Mall

Architecte
Progetto CMR
Lieu
Milano, Italy | View Map
Catégorie
Centres commerciaux

Bennet Mall

Hunter Douglas Architectural en tant que Fabricants.

Bennet is renovating since years a part of their shopping malls, and the renovation design is done by studio PCMR in Milan. In this case a mix of internal cladding and ceiling, has been used to transform the old fashion style of the 80’s to a more modern minimalist and stylish appearance. The BXD ceiling panels are used in combination with LED lighting to highlight the shopping corridors, while the walls and the internal lining of the arcade are equipped with QuadroClad® panels in brushed silver and green. The escalators are covered with QuadroClad® 300 panels in green and together with the columns, this gives a fresh young look.


More information about Multipanel BXD are on the Hunter Douglas website. (see link below)

Featured Projects
Latest Products
News