Bancoppel

Bancoppel

Architecte
Work+
Lieu
Ciudad de México, CDMX, Mexico | View Map
Année du projet
2020
Catégorie
Bureaux
Jorge Guadarrama

BanCoppel Nivel 4

Work+ en tant que Architectes.

The project is located south of Mexico City, in a tower with excellent positioning and an architectural design that allows to have natural light in all the spaces thanks to its glass facades and clean floors with great variety of options for different distributions.

photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama

Committed with continuous innovation and transparency, based on the communication between leaders and work teams, we designed a concept with private offices next to the glass facades allowing light to go though to the operative area, creating an open space where all collaborators may live the space with transparency and the adequate privacy.

photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama

In order to reach the ideal distribution, it was essential to respect the axis as well as the building´s shape. All the closed offices next to the main façade enjoy fantastic views of the city, as well as of the whole operative and collaborative in the central area, in which casual meeting spaces that promote the interaction between all the work teams stand out.

photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama

The apparent slab allows to have as most height as possible and where a system of suspended plafonds, with integrated direct lighting, was installed. For the closed spaces acoustic plafonds were designed and located at the center aligned with the furniture. For the casual areas attractive lamps were selected to create a different ambiance that adds to the materials selection giving formality that unifies the whole project with accents of BanCoppel´s corporate color.

photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama

Some lattices and wall coverings were designed with wood like finishes that visually melt and at the time work as area´s divisions, and were located strategically so that the design flows with the user. These finishes relate to the ones of the floors. Vinyl wood like corridors integrate harmonizing with the textures on the walls and subtly marking the circulation and work areas.

photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama
photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama
photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama
photo_credit Jorge Guadarrama
Jorge Guadarrama
Crédits de projet
Architectes
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News