Apartment in Manresa

Apartment in Manresa

Architecte
G|A|P Associates
Lieu
Manresa, Spain
Catégorie
Appartements

Apartment in Manresa

G|A|P Associates en tant que Architectes.

This was originally a space under a sloping roof with no existing partitions and used as storage, and the challenge was designing a 3 bedroom apartment with sense of spaciousness to prevent the low height. Our response was through a rational effort to optimize the lowest corners to locate beds and low furniture, and avoiding partitions to connect spaces visually and creating open spaces that balances the constraints. A central cabinet organizes the flow around it, and separates the private rooms from day spaces giving a visual continuity to the ceiling, and a careful indirect lighting of the ceillings intensifies the feeling of bigger spaces. The kitchen is a sort of integrated furniture in the opposite side of the apartment.


Crédits de projet
Gestionnaires de projets
Fiche technique du produit

Featured Projects
Latest Products
News