Alternawork Co-working

Alternawork Co-working

Architecte
RAW Design Inc.
Lieu
Toronto, ON, Canada | View Map
Année du projet
2020
Catégorie
Bureaux
Carel Ambrosio
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
CarpetInterface
Ice Breaker
Interior featuresby nature design
Preserved Mixed Moss Walls
Interior lightingDelray Lighting
Kuzco
CarpetShaw Contract
Belong Tile
Interior furnitureHaworth
LVTPolyflor

Fiche technique du produit
Carpet
Ice Breaker by Interface
Interior features
Preserved Mixed Moss Walls by by nature design
Interior lighting
Kuzco by Delray Lighting
Carpet
Belong Tile by Shaw Contract
Interior furniture
by Haworth
LVT

Alternawork Co-working

RAW Design Inc. en tant que Architectes.

Alternawork expanded their 15,000sf multi-tenant, co-working facility in western Oakville. The existing warehouse building provides a robust frame for a simple and effective addition, doubling their floor area while maintaining access to ongoing warehouse uses.

photo_credit Carel Ambrosio
Carel Ambrosio
photo_credit Carel Ambrosio
Carel Ambrosio

Keeping with the integrity and character of the existing warehouse space, an innovative modular mezzanine structure was used to add floor space flexibly and economically within the existing volume.

photo_credit Carel Ambrosio
Carel Ambrosio
photo_credit Carel Ambrosio
Carel Ambrosio

Signage and custom lighting were provided at the entrance and exit stairs reorganized to provide clear focus for the new facility which includes collaborative meeting and café areas.

 

Material Used:
1. Flooring: Carpet: Interface, Ice Breaker
Carpet: Shaw, Belong Tile
LVT: Polyflor, Simplay
2. Interior lighting: Kuzco, Delray Lighting
3. Interior furniture: Haworth
4. Architectural Interior glazing: Haworth
5. Interior features: Preserved moss wall supplied by ByNature Design

Partagez ou ajoutez Alternawork Co-working à vos collections
Crédits de projet
Notiz Hotel Leeuwarden
prochain projet

Notiz Hotel Leeuwarden

Hôtels
Heerenveen & Amsterdam, The Netherlands - Construction terminée in 2019
Voir le projet