AEGON Hedquarters Ground Floor Renovation

AEGON Hedquarters Ground Floor Renovation

Architecte
MVN Arquitectos
Lieu
Madrid, Spain | View Map
Année du projet
2014
Catégorie
Bureaux
©Alfonso Quiroga & MVN Arquitectos
Fiche technique du produit

ÉlémentMarqueProduct Name
Manufacturer - Aluminium curtainKriskadecor
FacadePrometal
manufacturerQuadrat
AcousticSaint-Gobain Ecophon
FurnitureVitra.

Fiche technique du produit
Manufacturer - Aluminium curtain
Facade
manufacturer
by Quadrat
Acoustic
Furniture
by Vitra.

AEGON Hedquarters Ground Floor Renovation

MVN Arquitectos en tant que Architectes.

The aim of the proposal is the renovation of the existing space on the ground floor of the building and the creation of a new Flagship. AEGON brand values must be communicated in each corner to the workers and the visitors.


The ground floor will be the new icon of AEGON, where office culture is exposed. It is a multifunctional concept that has been transformed into a visitor center where space is organized to offer company information and its products. In addition it will be possible to organize events, attend meetings, assist customers, take lunch or coffee, or just wait for someone. In order to meet this objective, in the lobby it is designed a multipurpose space susceptible of change according to the necessities, visual and acoustic privacy could be graduated with movable elements that go up and down without touching the floor to maintain visual continuity.


The renovation not only affects the interior but also involves the façade. Looking for an effective relationship between inside and outside, the facade becomes open and diaphanous in all the ground floor.

Featured Projects
Latest Products
News